Kartonnen BBQ box

Wil je weten jouw klanten deze zomer extra blij maken? Denk dan eens aan het aanbieden van een kant-en-klare BBQ-box met alle benodigdheden voor een barbecue: van lekker vlees en frisse salades tot een wegwerpbarbecue. We bieden je graag wat inspiratie over welk lekkers er allemaal in de box kan.

De Picknickbox Large is uitermate geschikt om in te zetten als BBQ-box. Heb je weinig opslagruimte?
Bekijk dan ook onze Budget Take Away Box. Die neemt minder plek in beslag en is stapelbaar.

Met stip op 1: vlees

Als je aan barbecueën denkt, dan denk je aan vlees. En daar ben jij als slager, traiteur of poelier natuurlijk ook in gespecialiseerd.

Maak het je klanten makkelijk met bijvoorbeeld voorgegaarde gemarineerde kippenpoten, lekkere gekruide varkensspiesjes of een hamburger. Daarnaast kun je natuurlijk ook een luxe variant van de BBQ-box bieden. Bijvoorbeeld met spareribs met een laksausje, varkensmedaillons en gemarineerde lamskoteletten. Zowel de Picknickbox Large als de Budget Take Away Box biedt voldoende ruimte voor een uitgebreide selectie aan vlees.

Voor erbij

Barbecueën is meer dan vlees eten . Met wat frisse salades, lekkere sausjes en stokbrood met kruidenboter maak je jouw BBQ-box helemaal af. Wat dacht je bijvoorbeeld van een aardappelsalade met verse bieslook, een pittige wortelsalade met harissa of een ouderwetse huzarensalade? En naast de klassieke sauzen als cocktailsaus en barbecuesaus, kun je ook denken aan eigengemaakte chimichurri of zelfgemaakte whiskysaus. Zo bied je jouw klanten iets vertrouwds, maar ook iets verrassends uit eigen keuken.

Voor de dorst

Is er nog ruimte over in de box? Jazeker, en wel voor een goede fles wijn. Om je klanten een volledige barbecue te bieden, denk je namelijk niet alleen aan het droogje, maar ook aan het natje. In onze webwinkel vind je brasserieglazen om met de BBQ-box mee te leveren. De box zelf beschikt over handige bekerhouders voor deze glazen.

De wegwerpbarbecue

Met een wegwerpbarbecue maak je de ervaring van de picknick-BBQ compleet. Je klanten kunnen dan niet alleen in hun eigen tuin, maar ook in het park of op het strand lekker aan de slag gaan met jouw BBQ-box. Romantisch, toch? Extra handig is dat de uitgeklapte Budget Take Away Box meteen dienst kan doen als picknickkleedje. 

Tip om overlast te voorkomen: Kijk even na waar in de buurt van jouw slagerij in het openbaar gebarbecued kan en mag worden. Dan kun je jouw klanten meteen laten weten waar ze terecht kunnen met het pakket.

Vergeet de extra’s niet

Voor een picknick-BBQ zijn mes, vork en andere extra’s geen overbodige luxe. In onze webwinkel kun je deze meteen bestellen. Zo kunnen je klanten meteen na het ophalen van de bestelling aan de slag met het loslaten van de vuurgeest. Zonder eerst naar huis te gaan om de bestellade leeg te halen.

Personaliseren

De Picknick Box Large en de Budget Take Away Box bieden alle gemakken: voldoende ruimte voor benodigdheden voor de BBQ, handige bekerhouders en handvat. 

Maar misschien wil je meer dan een strakke bruine of witte doos leveren? Gelukkig kun je de boxen makkelijk personaliseren met een stempel of sticker. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.